911همانند سلف خود که بر اساس فولکس‌واگن بیتل ساخته شده بود و از ترکیب موتور عقب استفاده می‌کرد، یک خودروی اسپرت موتور عقب با پیشرانهٔ تخت هواخنک بود.

بدین ترتیب تولید این ماشین با همین ترکیب تا سال‌ها بعد ادامه پیدا کرد و هرچند در سال 1998 با معرفی نسل 996، پورشه پیشرانه‌های هواخنک را کنار گذاشته و به نمونه‌های آب‌خنک روی آورد اما این شرکت حاضر به تغییر ساختار سنتی موتور عقب 911 نشد و علیرغم محدودیت‌های این ترکیب خصوصاً برای یک خودروی اسپرت، همچنان آن‌را به‌عنوان میراثی ارزشمند حفظ کرده است.

911 هم‌اکنون در نسل 991 خود قرار دارد که برای اولین بار در نمایشگاه فرانکفورت 2011 رونمایی شد سپس در سال 2015 در همین نمایشگاه، نسخهٔ بروز شده و فیس‌لیفت شدهٔ این نسل با نام 991.2 رونمایی شده و با مدل 2016 به بازار آمد.

این اسپرت اصیل آلمانی هم‌اکنون در انواع بسیار مختلفی در سه نسخهٔ کوپه، کابریولت و تارگا تولید می‌شود.

همچنین پوشه همچنان سنت پیشرانه‌های تخت 911 را هم حفظ کرده و در حال حاضر تمامی نسخه‌های این خودرو با موتورهای شش سیلندر تخت عرضه می‌شوند.

همان‌طور که اشاره شد، ما در این دوئل قوی‌ترین و بالاترین عضو خانوادهٔ 911 یعنی مدل توربو S را در نظر گرفته‌ایم البته اگر مدل تولید محدود GT2 RS که به‌تازگی معرفی شده است را در نظر نگیریم.

    

911 توربو S به یک پیشرانهٔ 3.8 لیتری H6 توئین توربو مجهز است که 580 اسب بخار قدرت و 750 نیوتن متر گشتاور دارد. این نیرو توسط یک گیربکس هفت سرعتهٔ اتوماتیک دوکلاچه به هر چهارچرخ منتقل می‌شود.

مرسدس AMG-GT

مرسدس بنز برای اولین بار مدل AMG GT را به‌طور رسمی در نمایشگاه پاریس 2014 رونمایی کرد.

هرچند این خودرو به‌نوعی جانشین مدل SLS AMG محسوب می‌شود اما نمی‌توان آن‌را جایگزین مستقیم SLS دانست چراکه AMG GT برخلاف سلفش، بیشتر به خودروهای اسپرت نزدیک است تا سوپراسپرت.

همچنین AMG GT یک کوپهٔ فست‌بک بوده و در آن خبری هم از درهای گالوینگ SLS نیست.

بااین‌حال این خودرو پس از SLS AMG دومین خودرویی است که با همکاری AMG توسعه پیدا کرده و همچنین نخستین خودرویی محسوب می‌شود که با برند مرسدس-آام‌گ به بازار عرضه شد.

AMG GT نیز همانند SLS خودروی مارشال مسابقات فرمول یک است که این نمونه برای اولین بار در گرند پری 2015 استرالیا رونمایی شد.

مرسدس بنز این ماشین را برای رقابت مستقیم با پورشه 911 روانهٔ بازار کرده و به همین دلیل AMG GT هم در انواع مختلفی تولید می‌شود.

همچنین در ابتدا این خودرو فقط به‌صورت کوپه عرضه می‌شد اما چندی بعد نسخهٔ رودستر آن‌هم معرفی گردید که علاوه بر حذف سقف، تغییرات ظاهری را هم تجربه کرده بود.

این تغییرات بعداً روی مدل‌های کوپه هم اعمال شد. AMG GT هم‌اکنون در انواع پایه، S، C و R تولید می‌شود که در این رقابت پرچم‌دار آن‌ها یعنی AMG GT R شرکت کرده است.

این مدل هم مانند دیگر برادرانش از همان پیشرانهٔ 4 لیتری V8 توئین توربو استفاده می‌کند اما این موتور در نسخهٔ R قدرت بیشتری برابر با 580 اسب بخار و گشتاوری معادل 700 نیوتن متر دارد.

این نیرو برخلاف 911، توسط یک گیربکس هفت سرعتهٔ اتوماتیک دوکلاچه تنها به چرخ‌های عقب انتقال پیدا می‌کند.

همین پیشرانهٔ 4 لیتری V8 در محصولات دیگر مرسدس AMG-GT همچون مدل‌های C63 و S63 هم مورداستفاده قرار می‌گیرد و همچنین طبق گزارشاتی قرار است در نسل آیندهٔ مدل G63 هم بکار رود.

    

 
 


تاريخ : سه شنبه 3 مرداد 1396برچسب:, | | نویسنده : مقدم |

 

Hololens-2-with-HPU-2.0.jpg

مایکروسافت گزارش داده است که نسل دوم هدست واقعیت افزوده این شرکت موسوم به "هولولنز"(HoloLens)شامل یک کمک پردازنده هوش مصنوعی اختصاصی است.

 به نقل از mspoweruser، هولولنز هدست واقعیت افزوده مایکروسافت است که توسط آن می‌توان اجسام مجازی را وارد دنیای واقعی کرد.

این شرکت اعلام کرده است که نسخه بعدی این هدست، به یک کمک پردازنده هوش مصنوعی مجهز شده که قابلیت تشخیص اجسام در دنیای واقعی را دارد.

این هولولنز می‌تواند به جای فرستادن اطلاعات به دست آمده به یک فضای ابری و اتلاف وقت، هر آنچه که کاربر می‌بیند و می‌شنود را تجزیه و تحلیل کند.

به این توانایی در تشخیص اجسام، دید کامپیوتری گفته شده که شبکه‌های عمیق عصبی(DNNs) در آن اجرا می‌شود.

اما کار با این سیستم‌های هوشمند می‌تواند با مشکلاتی همراه باشد، زیرا در ابتدای کار باید مقادیر زیادی از اطلاعات را به آنها وارد کرد و آنها می‌بایست به صورت همزمان چندین عملیات را انجام دهند.

تراشه جدید هوش مصنوعی از طیف گسترده‌ای از کارها پشتیبانی کرده و تیم سازنده هولولنز می‌توانند آن‌ها را بنا بر نیازهای خود سفارشی کنند.

این کمک پردازنده توانایی آن را دارد که به طور مداوم کار کند.

هولولنز مایکروسافت همچنین از اجزای تخصصی مانند واحد پردازش هولوگرافیک(HPU) ساخته شده است که داده‌های زیادی را در هر ثانیه پردازش می‌کند.



تاريخ : سه شنبه 3 مرداد 1396برچسب:, | | نویسنده : مقدم |

 

تراشه

در حال حاضر یک شرکت فناوری واقع در ویسکانسین ایالات متحده همه کارکنان خود را به یک ریزتراشه در دست مجهز کرده است.

 به نقل از گیزمگ، سالهاست که مجموعه ای از انسانها به نام "ترا انسان" transhumanدر حوزه‌ای به نام «ترا انسان گرایی»( یا فرا انسان گرایی) (transhumanism) بدن خود را به قطعات الکترونیک و ریز تراشه‌ها مجهز می‌کنند.

ایده انجام این کار به تازگی در حال تبدیل شدن به یک جریان است.

این تراشه سامانه بازشناسی با امواج رادیویی RFID به اندازه یک دانه برنج بوده و به راحتی زیر پوست و بین انگشت شست و انگشت اشاره کاشته می‌شود.

این تراشه که 32M CEO نام دارد با استفاده از فناوری ارتباط حوزه نزدیک یا ان‌اف‌سی (NFC، مخفف near field communication)، کارمندان را قادر می‌سازد که به طور خودکار دربها را باز کنند و وارد کامپیوتر شوند.

سامانه بازشناسی با امواج رادیویی (Radio Frequency Identification) (به اختصار RFID) سامانه شناسایی بی‌سیمی است که قادر به تبادل داده‌ها به‌ وسیله برقراری اطّلاعات بین یک Tag که به یک کالا، شئ، کارت و… متصل شده‌ است و یک بازخوان (Reader) است. سامانه‌های RFID از سیگنال‌های الکترونیکی و الکترومغناطیسی برای خواندن و نوشتن داده‌ها بدون تماس بهره‌گیری می‌کنند. اصولاً به هر سیستمی که قادر به خواندن و تشخیص اطلاعات افراد یا کالاها باشد سیستم شناسایی یا Identification System گفته می‌شود.

محققان قصد دارند تا از فناوری RFID در همه چیز از خرید گرفته، تا باز کردن درها، استفاده از دستگاه‌های کپی، ورود به کامپیوترهای اداره، باز کردن قفل گوشی هوشمند، اشتراک گذاری کارت‌های بانکی، ذخیره سازی اطلاعات پزشکی و سلامت استفاده کنند.

تود وستیبی مدیر عامل شرکت 32M می‌گوید: در نهایت این تکنولوژی می‌تواند به عنوان گذرنامه، حمل و نقل عمومی و تمام فرصت‌های خرید و غیره مورد استفاده قرار گیرد.

تاکنون، 50 نفر از کارمندان این شرکت برای مجهز شدن به این تراشه ثبت‌نام کرده‌اند. آنها طی مراسمی به نام "chip party"  که در اوایل ماه اوت برگزار می‌شود به این فناوری تجهیز خواهند شد.

در حالی که این فناوری دارای برخی مزایای برای کسانی است که کیف پول و کارت خود را فراموش کرده‌اند، استفاده از تراشه‌های RFID همچنان نگرانی قابل توجهی را در مورد امنیت و حریم خصوصی در میان افراد ایجاد کرده است. همچنین این تراشه‌ها در مقایسه با جی‌پی‌اس دامنه ردیابی محدودی داشته و تنها در زمانی که به گیرنده بسیار نزدیک باشند قابلیت شناسایی و ردیابی دارند.

یک تیم از محققان موسسه فناوری ماساچوست MIT سال گذشته اعلام کردند که در حال توسعه یک RFIDغیرقابل هک "unhackable" هستند اما این فناوری هنوز به صورت گسترده در دسترس قرار نگرفته است.



تاريخ : سه شنبه 3 مرداد 1396برچسب:, | | نویسنده : مقدم |

 

کهکشان کم نور

سازمان ناسا تصویر زیبایی از یک کهکشان کم‌نور در فاصله 30 میلیون سال نوری از زمین منتشر کرد.

 به نقل از ناسا، "سازمان فضایی آمریکا"(ناسا) در توضیح این عکس آورده است: این کهکشان که در فاصله دور 30 میلیون سال نوری از زمین قرار گرفته است، نسبتا کم‌نور است و ستارگان کمی در آن در حال شکل گرفتن هستند اما همچنان چشم‌انداز زیبایی دارد.

این کهکشان، "ان‌.جی‌.سی ۲۶۸۳"(NGC 2683) نام دارد که یک کهکشان مارپیچی بدون میله بوده که توسط "ویلیام هرشل"( William Herschel) در ۵ فوریه ۱۷۸۸ کشف شده است. نام دیگر این کهکشان یوفو است.

این کهکشان از زمین تقریبا از لبه دیده می‌شود و با استفاده از تلسکوپ‌های آماتور و معمولی نیز قابل مشاهده است.

این کهکشان با سرعت ۴۱۰ کیلومتر بر ثانیه (۲۵۰ مایل بر ثانیه) از زمین و با سرعت ۳۷۵ کیلومتر بر ثانیه (۲۳۳ مایل بر ثانیه) از مرکز کهکشانی خود دور می‌شود. نور قرمز شده از مرکز کهکشان به خاطر غبار میان ستاره‌ای ظاهرا زرد دیده می‌شود.

در این تصویر مرکز کهکشان همانند دیگر کهکشان‌ها درخشان و متراکم نیست بلکه همانند ذرات پخش شده پس از انفجار دیده می‌شود.

به رغم روشن بودن مرکز این کهکشان در این تصویر، مطالعات نشان داده اند که این کهکشان واقعا نسبت به موارد مشابه کم‌نورتر است.

فردریک ویلیام هرشل آهنگ‌ساز و ستاره‌شناس بریتانیایی-آلمانی است که به خاطر کشف سیاره اورانوس مشهور شد. او همچنین کاشف تابش فروسرخ نیز می‌باشد و دارای تعدادی کشفیات دیگر در زمینه ستاره‌شناسی است.

او ساخت تلسکوپ انعکاسی را با کمک خواهرش آغاز کرد.

هرشل با تلسکوپ بازتابی کوچک ۱۸ سانتیمتری ساخت خودش سیاره اورانوس را در سال ۱۷۸۱ کشف کرد. وی با گذراندن نور خورشید از منشور به وجود تابش فروسرخ پی برد.



تاريخ : دو شنبه 2 مرداد 1396برچسب:, | | نویسنده : مقدم |
 با نمای بیرونی شروع می‌کنیم که در آن رینگ‌های 18 اینچی قبلی در جلو و 19 اینچی در عقب با رینگ‌های یک سایز بزرگ‌تر یعنی 19 اینچی در جلو و 20 اینچی در عقب تعویض خواهند شد. این رینگ‌ها از پکیج Z51 گرفته شده‌اند. این خودرو همچنین دارای طیف رنگ‌های جدید نیز هست که با پرداخت مبلغی بیشتر می‌توان به رنگ قرمز و همچنین 5 طرح جدید برای رینگ‌ها دست یافت.



 

همچنین تغییراتی نیز در کابین صورت گرفته و هم‌اکنون رادیوی HD به همراه کابین قرمز سفارشی در دسترس هستند. مدل‌های 2LT نیز تغییرات کوچکی داشته و چندین دوخت پوشش داخلی جدید در تریم های 3LT و 3LZ عرضه شده‌اند.

 



دیگر تغییرات عبارت‌اند از بهبود دوربین دید عقب، ارتقای تنظیمات هدآپ دیسپلی و ارتقای رکوردر داده‌ی پرفورمنس با 4 کانال داده‌ی جدید که شامل سرعت‌های هر چرخ، جابجایی هر کمک‌فنر، میزان انحراف و دمای هوا می‌باشند.

 


اما سیستم کنترل سواری مگنتیک نیز به‌صورت یک آپشن جداگانه در کوروت 2018 ارائه خواهد شد.

کوروت گرند اسپورت نیز بسیاری از این تغییرات را تجربه می‌کند اما علاوه بر آن‌ها دو طرح جدید رینگ نیز به آن اضافه شده است. این خودرو را می توان با پکیج کربن 65 سفارش داد.

 


علیرغم تغییرات صورت گرفته، بهای خودرو تنها افزایش حداقلی داشته و نسخه‌های کوپه و کانورتیبل به ترتیب بهای آغازین 56490 و 60490 دلاری دارند.


تاريخ : دو شنبه 2 مرداد 1396برچسب:, | | نویسنده : مقدم |

 

روزبه شهسواری

دانشمندان دانشگاه رایس به رهبری محقق ایرانی یکی از مواد مهم تشکیل دهنده سیمان را در آزمایشگاه شبیه‌سازی و مکانیک آن را تحت نیروهای برشی، کششی و فشرده‌سازی بررسی کردند.

 به نقل از ساینس دیلی، براساس یافته‌های جدید، فارغ از میزان بزرگ بودن یا کوچک بودن تکه ای از توبرموریت(ماده مورد کاربرد در تولید سیمان و بتن) ساختار آن به نیروهای وارد شده دقیقا به یک نحو واکنش نشان می‌دهد اما فشاردادن آن با یک ابزار نوک تیز، استحکام آن را تغییر می‌دهد.

ساختار بلوری توبرموریت (ماده معدنی کلسیم سیلیکات هیدراته شده یا C-S-H) است که ماده تشکیل‌دهنده سیمان است و سیمان هم پرکاربردترین ماده دنیا به شمار می آید که در ساخت بتن نیز به کار می رود. گفته می‌شود شکلی از توبرموریت که توسط رومی‌های باستان به کار رفته، در استحکام افسانه‌ای سازه‌های بتنی زیرآبی آن‌ها نقش کلیدی ایفا کرده است.

به گفته روزبه شهسواری، دانشمند دانشگاه رایس، توبرموریت که دارای لایه‌های ریز است،  بسته به چگونگی اعمال شدن نیروهای استاندارد (برشی، فشرده‌سازی و کششی) از ریخت می‌افتد اما میزان این از ریخت افتادگی برای اندازه‌های مختلف نیروها یکسان است.

شهسواری و تیم علمی برای انجام تحقیقات خود، مدل‌های دینامیک مولکولی توبرموریت را در آزمایشگاه ساختند و شبیه‌سازی‌های آن‌ها، سه مکانیسم مولکولی دخیل در ساختار توبرموریت را آشکارسازی کرد که احتمالا مسئول استحکام آن و مواد دیگر لایه‌بندی شده است.

یکی از این مکانیسم‌ها، جابجایی (displacement) است که در آن، اتم‌های تحت فشار توبرموریت در تلاش برای منحرف شدن از حالت تعادل، به طور دسته‌جمعی حرکت می‌کنند. مکانیسم دیگر، پراکندگی (diffusive mechanism) است که در آن اتم‌ها به صورت نابهنجار حرکت می‌کنند. دانشمندان دریافتند توبرموریت انسجام ساختاری خودش را به بهترین نحو و تحت نیروهای برشی، فشرده‌سازی و کششی حفظ می‌کند.

اما مکانیسم سوم دخیل در ساختار توبرموریت برای دانشمندان جالب‌تر بود زیرا به خاطر وجود آن، پیوندهای بین لایه‌های توبرموریت هنگام فشار دادن یک نانوابزار قلم‌ مانند نوک تیز (nanoindenter) به داخل ماده شکل گرفتند. نانوایندنتر، ابزاری است که برای آزمایش سختی حجم‌های بسیار کوچکی از مواد به کار می‌رود.

در تحقیقات انجام شده، وجود فشار بالا در نقطه فروبردن این ابزار به داخل توبرموریت، موجب تحولات فازی موضعی شد که طی آن ساختار بلورین توبرموریت از ریخت افتاد و پیوندهای محکمی بین لایه‌ها شکل گرفت و این پدیده تحت نیروهای استاندارد مشاهده نشده بود. استحکام این پیوند به هر دو میزان نیرو و اندازه نوک نانوابزار قلم مانند بستگی داشت.

شهسواری گفت: فشار مهمی زیر نوک کوچک این ابزار وجود دارد که لایه‌های مجاور توبرموریت را به هم متصل می‌کند. زمانی که نوک ابزار برداشته می‌شود، ساختار توبرموریت به پیکربندی اصلی خود باز نمی‌گردد و این قضیه حائز اهمیت است زیرا این تحول غیرقابل برگشت است.

این مطالعه علاوه بر ارائه درکی بنیادی از مکانیسم‌های کلیدی از ریخت افتادگی، واکنش واقعی مکانیکی سیستم توبرموریت را تحت نیروهای موضعی کوچک آشکار می‌کند.

به گفته شهسواری، چنانچه تغییر دادن اندازه نوک نانوابزار قلم مانند، مکانیک توربرموریت را تغییر دهد و به طور مثال، ماده را محکم‌تر کند، می‌توان از این ویژگی برای طراحی بهتر ساختار توبرموریت در قبال نیروهای موضعی استفاده کرد.

جزئیات این دستاورد علمی در مجله Scientific Reports منتشر شد.



تاريخ : دو شنبه 2 مرداد 1396برچسب:, | | نویسنده : مقدم |

 

پهپاد با الهام از فندقه بالدار

محققان دانشگاه صنعتی سنگاپور با الهام از گیاه فندقه پردار پهپادی طراحی کرده‌اند که می‌تواند با تغییر شکل به صورت بال ثابت نیز پرواز کند.

 به نقل از گیزمگ، پهپادهای پروانه‌دار معمولی در پرواز و حرکت بسیار مناسب هستند اما امکان پروازهای با مسافت طولانی به اندازه هواپیماهای بال ثابت ندارند.

حال تیمی از دانشجویان و محققان دانشگاه صنعتی سنگاپور موفق شدند پهپادی طراحی کنند که می‌تواند با هر دو مدل کار کند و متناسب با نیاز پروازی تغییر شکل دهد.

براساس اعلام تیم توسعه‌دهندگان ایده این وسیله از طرحی مربوط به سال 1913 به نام "مونوکوپتر"(monocopter) برداشته شده است.

در طراحی این وسیله امکان چرخش مستقل ملخ‌ها وجود نداشته است و خلبان و کل بدنه آن باید می‌چرخیده و به همین دلیل مسکوت مانده است.

دانشگاه صنعتی سنگاپور تنها مرکزی نیست که بر روی این ایده کار کرده است و "موسسه فناوری ماساچوست"(ام.آی.تی) و شرکت "لاکهید مارتین"(Lockheed Martin) نیز با استفاده از آن طرح‌هایی برای بهبود وضعیت پهپادها ارائه کرده‌اند.

براساس گزارش‌های تیم توسعه‌دهنده سنگاپوری این پهپاد قابلیت‌های مونوکوپتر را در چند زمینه مختلف بهبود می‌دهد.

مهمترین آنها تعبیه دو بال برای این پهپاد است. در مدل لاکهید مارتین از یک بال استفاده شده است.

برای طراحی ظاهر و نحوه پرواز این پهپاد محققان از ساختار دانه فندقه بالدار استفاده کرده‌اند. این دانه به دلیل ساختار آیرودینامیکی و وضعیت ظاهری خود می‌تواند بوسیله باد مسافت‌های طولانی را طی کند. با این تفاوت که مدل پروازی آن حالت تک‌بال است اما در مدل طراحی شده محققان سنگاپوری این پهپاد دو بال مجزا دارد.

این دو بال با زاویه مناسب نسبت به هم قرار داده شده‌اند و می‌توانند در زمان تبدیل وضعیت پرواز از مدل هلی‌کوپتری به هواپیمایی تغییر وضعیت بدهند.

طراحان این وسیله یک سامانه "passive"(بدون نیاز به انرژی خارجی) را در این پهپاد تعبیه کرده‌اند که می‌تواند به خوبی وزن پهپاد و بار آن را بر روی اسکلت آن پخش کند تا در هر دو وضعیت پهپاد بتواند تعادل خود را حفظ کند.

در حال حاضر این طرح مراحل اولیه خود را طی می‌کند و می‌تواند در زمینه‌های مختلفی نظیر صنعت، کشاورزی، نظارت و تحویل بار مورد استفاده قرار بگیرد.

تیم تحقیقاتی مزیت این پهپاد را این‌ طور بیان کرده‌اند که می‌تواند همزمان در تمام این زمینه‌ها مورد استفاده قرار بگیرد اما پهپادهای معمول می‌توانند در یکی از این موارد به کار گرفته شوند.

در حال حاضر محققان در حال کار بر روی سامانه نجات این پهپاد هستند تا در صورتی که این پهپاد در زمان پرواز دچار مشکل شد، بتواند با استفاده از آن بدون نیاز به انرژی به سلامت فرود بیاید.

 



تاريخ : دو شنبه 2 مرداد 1396برچسب:, | | نویسنده : مقدم |
 آیا طعم سیر را دوست دارید اما از بویش متنفرید؟ سیر حاوی "سولفوکسید سستئین" است که بو و مزه متمایزی به آن می‌دهد. بوی سیر از 24 تا 48 ساعت پس از مصرف در ریه‌ها باقی می‌ماند. همچنین، هنگام غذا درست کردن دستانتان نیز بوی سیر می‌گیرد. با روش‌های زیر بوی سیر را از دهان و دستانتان دور کنید.

1. سیب

سیب حاوی آنزیم‌های اکسیدکننده است که به رفع بوی سیر کمک می‌کند. همچنین، ترکیبات فنولیکی در سیب هم با بوی نامطبوع سیر مبارزه می‌کند.

پس از مصرف سیر، یک عدد سیب بخورید یا یک لیوان آب سیب تازه بنوشید.

2. شیر

مطالعات نشان داده نوشیدن شیر تمرکز ترکیبات بد بو در دهان و بینی را کاهش می‌دهد. هم شیر کم‌چرب و هم پرچرب مؤثرند، اما شیر پرچرب تأثیر بهتری دارد.

3. نعنا

برگ نعنا تأثیر قابل‌توجهی بر ترکیبات سیر دارد. کلروفیل موجود در نعنا بوی بد سیر را از بین می‌برد.

چند برگ نعنا بجوید یا چای نعنا بنوشید. همچنین، برگ نعنای له‌شده را روی دستانتان بمالید تا از شر ب.ی بد خلاص شوید.

4. جعفری

درست مانند نعناع، این گیاه نیز حاوی کلروفیل است . بوی سیر را از دهان و دستان شما حذف می‌کند.

5. استیل

عجیب به نظر می‌رسد، اما استیل یکی از بهترین راه‌ها برای مبارزه با بوی سیر است. زمانی که بدنتان با جسمی استیلی تماس پیدا کند، تنفس پوست سبب می‌شود اتم‌های آهن دو الکترون جذب کنند. سپس الکترون‌ها با چربی پوست واکنش داده و سبب تجزیه آن‌ها می‌شود. این فرآیند بوی سیر را از بین می‌برد.

یک قاشق استیل را برای چند دقیقه روی دستانتان بمالید و سپس با آب بشورید. برای رفع بوی دهان نیز قاشق استیل را در تمام قسمت‌های دهان بچرخانید.

6. لیمو

لیمو دارای سیتریک اسید است که آنزیم‌های سیر را خنثی می‌کند. همچنین، پی اچ پوست را پایین می‌آورد که سبب از بین رفتن ترکیبات بد بو می‌شود.

یک قاشق غذاخوری آب‌لیمو را با یک فنجان آب مخلوط‌کنید و با آن دهان خود را بشورید. برای دست‌ها نیز می‌توانید یک عدد لیمو برش داده و روی پوستتان بمالید.

7. هل

عطر قوی هل بوی سیر را خنثی می‌کند. چند دانه سبز هل را بجوید. یا می‌توانید یک لیوان شیر را با دانه‌های هل میکس کنید و بنوشید.

8. جوش‌شیرین

جوش‌شیرین بوی سیر را از دهان و دست‌ها از بین می‌برد. همچنین سطح PH را کنترل کرده و از رشد باکتری‌ها جلوگیری می‌کند.

یک قاشق غذاخوری جوش‌شیرین و کمی نمک را در یک لیوان آب گرم حل کنید و دهان خود را با این محلول بشورید. می‌توانید دستانتان را به مدت یک تا دو دقیقه در آن قرار دهید تا بوی سیر از بین برود.

9. روغن‌زیتون

روغن‌زیتون مانند سپری در برابر بوی سیر عمل می‌کند. کافی است قبل از خورد کردن سیر، چند قطره روغن‌زیتون روی دستانتان بمالید.

10. خمیردندان

 

بدیهی است که شستن دهان با خمیردندان نعنایی تأثیر زیادی در از بین رفتن بوی سیر دارد. اما از خمیردندان روی دستانتان نیز می‌توانید استفاده کنید. خمیردندان را به دست‌ها مالیده و سپس با صابون معمولی بشورید.



تاريخ : دو شنبه 2 مرداد 1396برچسب:, | | نویسنده : مقدم |

 

زوال عقل

پژوهشگران بریتانیایی طی انجام یک پژوهش جدید دریافتند که با تغییر در سبک زندگی و افزایش سطح تحصیلات می‌توان از ابتلا به بیماری زوال عقل (دمانس) در میانسالی و کهنسالی جلوگیری کرد.

 به نقل از گلوبال نیوز، آنها با انتشار نتایج تحقیقاتشان، ۹ عامل بروز این بیماری را معرفی کرده‌اند.

این پژوهشگران بر این باورند که ترکیبی از ۹ عامل باعث بروز بیماری زوال عقل ( دمانس) در یک سوم از بیماران مبتلا به این بیماری است.

در میان عواملی که این پژوهشگران به آن اشاره کردند می‌توان تحصیلات پایین، فشار خون بالا در میانسالی و اضافه وزن در جوانی را نام برد.

9 عاملی که این محققان به عنوان مهمترین دلایل ابتلا به این بیماری به آنها اشاره کردند عبارتند از:

1-تحصیلات پایین

2-فشار خون بالا در میانسالی

3-داشتن اضافه وزن در جوانی

4-از دست دادن قدرت شنوایی در میانسالی

5-افسردگی در سنین بالا

6-بیماری قند

7-بی تحرکی

8-سیگار کشیدن

9-انزوای اجتماعی

 زوال عقل، خِرَدسودگی یا دمانس ( dementia )، در پزشکی و روان‌پزشکی٬ اختلال مزمن و گاهی حاد فرایندهای روانی به علت بیماری عضوی مغز، که با تغییر شخصیت و موقعیت‌ ناشناسی و اختلال در حافظه و داوری و اندیشه همراه است.

شایع‌ترین نوع دمانس، زوال عقل سالخوردگی یا بیماری آلزایمر است. از دیگر عوامل ایجاد دمانس می‌توان به سکته مغزی، روان‌آشفتگی (دلیریوم) ناشی از سمی شدن بدن در اثر مواد مخدر و روان‌گردان و بیماری‌های ناشایع ولی معروف مانند جنون گاوی اشاره نمود.

خردسودگی عبارت است از تخریب پیش رونده کارکردهای شناختی که در زمینه‌ای از هشیاری کامل (بدون وجود دلیریوم بسته به نوع عامل آن) بروز می‌کند. دمانس از علائم بیماری و به صورت مجموعه‌ای از عملکردی‌های بد بالینی شامل اختلالاتی در حافظه، زبان‌پریشی، تغییرات روان‌شناختی و روان‌پزشکی و مختل شدن فعالیت‌های روزمره تظاهر می‌یابد.

امروزه حدود ۱۲ میلیون نفر در جهان به دمانس مبتلا هستند و انتظار می‌رود که این تعداد در سال ۲۰۴۰ به ۲۵ میلیون برسد.

 محققان سازمان جهانی آلزایمر (ADI) در گزارش سال ۲۰۱۵ خود در لندن پیش‌بینی کردند که شمار بیماران مبتلا به زوال عقل در جهان تا سال ۲۰۵۰ سه برابر و به ۱۳۱٫۵ میلیون نفر برسد. در انگلستان حدود ۶۳۷ هزار نفر علائم دمانس دارند و هزینه سالیانه مراقبت از آنها ۱۷ میلیارد پوند (۷/۱۸ میلیارد یورو، ۷/۲۴ میلیارد دلار) است، که بیشتر از بیماری قلبی-عروقی (۴ میلیارد پوند)، سکته مغزی (۳ میلیارد پوند) و سرطان (۲ میلیارد پوند) است.

 تحقیقات محققان انگلیسی حاکی از آن است که یک نفر از هر سه نفری که در سال ۲۰۱۵ میلادی در این کشور متولد شدند، درصورت یافت نشدن راه‌هایی برای درمان زوال عقل در نهایت به اشکال مختلف این عارضه دچار خواهند شد.

براساس این تحقیقات، ۲۷ درصد از پسران و ۳۷ درصد از دختران متولد سال ۲۰۱۵ میلادی در آینده در معرض بیماری زوال عقل، قرار دارند.

 به گفته محققان انگلیسی، به طور تقریبی ۳۲ درصد متولدین سال جاری میلادی در انگلستان در مراحلی از زندگی خود به بیماری ذهنی تحلیل برنده مبتلا خواهند شد.

 شایع‌ترین نوع دمانس، آلزایمر نام دارد که ۵۰ تا ۶۰ درصد بیماران مبتلا به دمانس را شامل می‌شود. از انواع دیگر دمانس می‌توان از دمانس عروقی، دمانس ناشی از ضربه سر، دمانس وابسته به الکل، دمانس وابسته به انواع اختلالات حرکتی نظیر بیماری هانتینگتون و بیماری پارکینسون و دمانس ناشی از ایدز نام برد.



تاريخ : دو شنبه 2 مرداد 1396برچسب:, | | نویسنده : مقدم |

 

diabetes_test_1024.jpg

آزمایش‌های بالینی نمونه اولیه واکسن دیابت نوع 1 که ساخت آن چندین دهه زمان برده و می‌تواند از ابتلا کودکان به دیابت نوع 1 جلوگیری کند، در سال 2018 آغاز خواهد شد.

 به نقل از ساینس آلرت، این واکسن جنبه درمانی نداشته و این بیماری را به طور کامل نابود نخواهد کرد، اما انتظار می رود با مقابله با ویروسی که بدن را وادار به حمله به خود می‌کند، شمار مبتلایان جدید به دیابت در هر سال را کاهش دهد.

در طی دو دهه تحقیقاتی که توسط دانشگاه تامپیر در فنلاند انجام شده، شواهد جامعی مبنی بر ارتباط نوعی ویروس با نام Coxsackievirus B1 با یک واکنش خود ایمنی به دست آمده است که این ویروس‌ موجب می‌شود تا بدن سلولهای پانکراس را تخریب کند.

دیابت نوع 2 که سابق بر این آن را دیابت شیرین غیروابسته به انسولین (NIDDM) یا دیابت بزرگسالان می‌نامیدند، نوعی اختلال در سوخت و ساز بدن است که با بالا بودن گلوکز خون در شرایط مقاومت در مقابل انسولین و کمبود نسبی انسولین شناسایی می‌شود. این مسئله در تقابل با دیابت نوع ۱ بوده که در آن به دلیل تخریب سلول‌های پانکراس با کمبود مطلق انسولین مواجه هستیم.

این کمبود انسولین ناشی از تخریب بافت پانکراس است که در آن سلول‌های بتا توسط سیستم ایمنی بدن(اغلب در طی چند سال اول زندگی)، از بین می‌روند.

اینکه چرا سیستم ایمنی بدن، سلول‌های بتا را به عنوان سلول‌های خارجی شناسایی می‌کند هنوز به صورت رمز و راز باقی مانده است.

بدون تردید این امر یک مسئله پیچیده بوده و راه‌های متعددی می‌تواند برای ایجاد این فرآیند وجود داشته باشد. یکی از نمونه‌هایی که توسط ویروس شناسی به نام هیکی هیوتی ((Heikki Hyöty از دانشگاه تامپیر شناسایی شده است، یک نوع از انتروویروس((Enterovirus است.

انتروویروس‌ها دسته‌ای از ویروس‌های ssRNA و مرتبط با بسیاری از بیماری‌های انسان و پستانداران هستند. مطالعات سرم‌شناسی تاکنون ۶۶ نوع انتروویروس انسانی را با استفاده از آنتی بادی آنها شناسایی کرده است.

متاسفانه انتروویروس‌ها می‌توانند سبب بیماری فلج اطفال و همچنین بیماری‌های دست، پا، دهان، مننژیت و میوکاردیت شوند.

طی چندین سال گذشته گمانه زنی‌هایی درباره ارتباط بین این گروه از پاتوژن‌ها و دیابت وجود داشته است، اما دانشمندان نیازمند صرف زمان زیادی برای اثبات این موضوع بودند.

در سال 2014، Hyoty و تیمش دو پژوهش را بر روی کودکان فنلاندی مبتلا به دیابت نوع 1 آغاز کردند تا نشان دهند که حداقل یکی از شش ویروس در گروه  Coxsackieviruses با این بیماری مرتبط است.

وجود انتروویروس‌ها در نوزادان به طرز حیرت انگیزی مشاهده شده و آمار به دست آمده از مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری (CDC) نشان می‌دهد که حدود یک چهارم از 444 عفونت انتروویروسی شناخته شده در ایالات متحده در سال 2007 توسطcoxsackievirus B1 (CVB1)  ایجاد شده است.

این شرایط می‌تواند برای آن دسته از کودکان، یک وضعیت مادام العمر و جبران ناپذیر باشد.

محققان در مقاله پژوهش خود در 2014 اینطور نوشتند که از داده‌های به دست آمده می‌توان حدس زد که کمتر از پنج درصد کودکان مبتلا به CVB1 مبتلا به دیابت نوع 1 خواهند شد.

اگرچه ممکن است که این میزان زیاد به نظر نرسد اما سبب می‌شود تا سالانه صدها کودک به دیابت نوع 1 مبتلا شوند و اگر سایر اعضای گروه CVB نیز به حمله به سلول‌های بتا کمک کنند، این میزان افزایش خواهد یافت.

این در حالی است که اگر همه چیز خوب پیش برود، این واکسن که به تازگی توسعه یافته می‌تواند این روند را متوقف کند.

در حال حاضر محققان با آزمایش این واکسن بر روی موش‌ها به نتایج موفقیت آمیزی دست یافته‌اند.

در حال حاضر روند توسعه این واکسن، یک جهش قابل توجهی را در پیش گرفته است، زیرا مرحله بعدی این پژوهش آزمایش این واکسن جدید بر روی انسان است.

قدم اول آزمایش این واکسن انجام آزمایشات پیش بالینی و مرحله بعدی آن شامل تست کردن این واکسن بر روی افراد بالغ سالم بوده تا بتوان به عوارض و مشکلات آن پی برد.

یکی از مزیت‌های این واکس جدید این است که می‌تواند به کاهش سایر عفونت‌های انتروویروسی نیز کمک کند.

به گفته محققان این پژوهش، علاوه بر این، واکسن جدید از فرد در برابر عفونت‌های ناشی از انتروویروس‌ها مانند سرماخوردگی، میوکاردیت، مننژیت و عفونت گوش نیز محافظت می‌کند.

برای اینکه ببینیم آیا این واکسن جدید توانایی انجام تمام این موارد را دارد، می‌بایست در حدود 8 سال دیگر صبر کرد و نمی‌توان به این زودی انتظار ایجاد تحولات نوین و انقلابی در این زمینه داشت.

در همین حین، گروه هایی مانند بنیاد تحقیقات دیابت نوجوانان (JDRF) برای کمک به یافتن راه های بهتر برای پیشگیری و درمان دیابت نوع 1، در حال توسعه تکنولوژی‌هایی که عملکرد پانکراس را تقلید کرده یا شناسایی راه‌هایی برای بازسازی سلول‌های تولید انسولین، هستند.

در اوایل سال جاری، محققان یک سلول نابالغ در پانکراس را شناسایی کردند که توانایی بالقوه  آن را دارد تا کار سلول‌های بتا بالغ از بین رفته را انجام دهد.

بین 20 تا 40 میلیون نفر در سراسر جهان با دیابت نوع 1 زندگی می‌کنند.

شاید تولید یک واکسن همانند این نمونه جدید، نتواند برای همیشه به این بیماری خاتمه دهد اما اگر همه چیز خوب پیش برود این واکسن قطعا قدمی بزرگ و رو به جلو در جهت پیشگیری و درمان این بیماری خواهد بود.

این پژوهش در Vaccine منتشر شده است.



تاريخ : دو شنبه 2 مرداد 1396برچسب:, | | نویسنده : مقدم |
صفحه قبل 1 ... 1490 1491 1492 1493 1494 ... 3356 صفحه بعد